Μοναδικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί!

Τι θα έκανε ένα διήμερο να σας μείνει αξέχαστο;

Ένας εκπληκτικός ταξιδιωτικός προορισμός, η άρτια οργάνωση, λίγη αδρεναλίνη και κυρίως, μια καλή παρέα!

 

Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας των ταξιδιωτικών του RideIt.

Ελάτε με τους φίλους σας, ή και μόνοι, να γνωριστούμε και να περάσουμε μαζί ένα διήμερο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Εμείς θα σας προτείνουμε την τοποθεσία, τις διαδρομές εντός κι εκτός δρόμου γύρω και προς αυτή, το κατάλληλο κατάλυμα για ξεκούραση, και φυσικά θα σας οδηγήσουμε με επιπρόσθετη πλήρη υποστήριξη από τα οχήματα του Rideit!

 

Μέσα από αυτή την ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις κρυμμένες ομορφιές της Ελλάδας,  να εξασκήσετε και να βελτιώσετε τις οδηγικές σας ικανότητες από τους ειδικούς, αλλά και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσάς: Το πάθος για περιπέτεια σε δύο τροχούς!

 

Με την κατάλληλη παρέα, όλα είναι πιο όμορφα, πιο εύκολα και σίγουρα πιο διασκεδαστικά. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας για επικείμενες εκδρομές με τη Σχολή.
Το πρόγραμμα της χρονιάς άλλωστε έχει ήδη ανακοινωθεί !

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook