Επίπεδα

Επίπεδα Εκμάθησης Adventure Training

LEVEL 1 – Στο πρώτο επίπεδο διδασκαλίας περιλαμβάνονται οι βασικότεροι κανόνες οδήγησης, όπως η σωστή στάση του σώματος, το φρενάρισμα, η στροφή. Θεωρούμε ότι είναι το σημαντικότερο μάθημα, καθώς θεμελιώνει μιας και δια παντός τις βασικές αρχές οδήγησης, οι οποίες σύντομα θα σας γίνουν δεύτερη φύση. Τελειώνοντας το μάθημα, θα εκπλαγείτε από αυτά που θα έχετε μάθει, αλλά και από το πόσο πιο καλά θα οδηγείτε! Το πρώτο επίπεδο απευθύνεται τόσο σε αρχάριους, όσο και πιο έμπειρους αναβάτες, ενώ δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις οδήγησης. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει με τη μοτοσυκλέτα του, ανεξαρτήτως μάρκας και κυβισμού.

 

LEVEL 2 – Για την είσοδο στο δεύτερο επίπεδο εκμάθησης, είναι απαραίτητη η εκπαίδευση στο LEVEL 1. Οι αναβάτες πρέπει να γνωρίζουν τις βασικές αρχές οδήγησης του πρώτου επιπέδου ώστε να μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.
Η εκπαίδευση του LEVEL 2 ξεκινάει με την είσοδο του αναβάτη στον μαγικό κόσμο του φρεναρίσματος και περνάει στις off road διαδρομές και τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε μία δύσβατη διαδρομή.
Οι αναβάτες του LEVEL 2 έχουν σαν στόχο τις adventure χωμάτινες διαδρομές και όχι απλά την προσπέλαση ενός χωματόδρομου που θα βρεθεί στην πορεία τους. Φυσικά εμπόδια, δύσκολες ανηφόρες και κολλήματα, βρίσκονται στο πρόγραμμα του μαθήματος το οποίο απαιτεί χωμάτινα ελαστικά στις μοτοσυκλέτες.

 

LEVEL 3 – Στο 3ο επίπεδο εκμάθησης, οι αναβάτες θα εφαρμόσουν ότι έμαθαν στα δύο προηγούμενα LEVELS και θα εμβαθύνουν στην γρήγορη οδήγηση αλλά και τις ιδανικές γραμμές σε κάθε είδους χωματόδρομο.
Δασικές διαδρομές αλλά και δύσβατα μονοπάτια στα οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι και θα εκπαιδευτούν στην ευκολία χρήσης της μοτοσυκλέτας τους σε τέτοια σημεία.
Η εκπαίδευση του 3ου επιπέδου περιλαμβάνει ένα μικρό θεωρητικό τμήμα, αλλά το σημαντικότερο μέρος της ημέρας γίνεται στην πράξη, σε πραγματικές συνθήκες και διαδρομές που έχουν προεπιλεχθεί.

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook