Πρόγραμμα ημέρας On Track Training


Ώρα έναρξης έχει οριστεί η 10:00 πμ κάθε προγραμματισμένη ημέρα εκπαίδευσης. Η ημέρα ξεκινάει με καφέ και ελαφρύ πρωινό. Πρώτη γνωριμία με το χώρο, τον εκπαιδευτή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, συζήτηση για το πρόγραμμα και τυχόν απορίες σας.

 

Πρώτο Μέρος: Θεωρητική διδασκαλία, σε μια από τις αίθουσες σεμιναρίων του Πάρκου, με τη βοήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού, εκπαιδευτικών βίντεο και φωτογραφιών.

 

Δεύτερο Μέρος: Πρακτική εφαρμογή. Η εκπαίδευση χωρίζεται σε θεωρητικά και πρακτικά εικοσάλεπτα sessions στα οποία οι εκπαιδευτές δείχνουν στην πράξη τις τεχνικές οδήγησης που παρουσιάστηκαν στο θεωρητικό μέρος και σας βοηθούν να τις εφαρμόσετε. Κάθε εκπαιδευτής έχει υπό την επίβλεψή του, ως μέγιστο αριθμό, τους πέντε αναβάτες, προκειμένου να υπάρχει σωστή εφαρμογή των τεχνικών οδήγησης.

 

Τρίτο μέρος: Διάλλειμα για μεσημεριανό. Στο μέσον της ημέρας, σας προσφέρουμε ένα προσεκτικά φροντισμένο ελαφρύ γεύμα, με γνώμονα τις απαιτήσεις της ημέρας.

 

Τέταρτο Μέρος: Λήξη του σεμιναρίου, απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης, αναμνηστική φωτογραφία με μαθητές, εκπαιδευτές και τεχνικούς

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook