Πρόγραμμα ημέρας Enduro Training


Ώρα έναρξης έχει οριστεί η 10:00 πμ κάθε προγραμματισμένη Κυριακή. Η ημέρα ξεκινάει με καφέ και ελαφρύ πρωινό. Πρώτη γνωριμία με το χώρο, τον εκπαιδευτή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, συζήτηση για το πρόγραμμα και τυχόν απορίες σας.

 

Πρώτο Μέρος: Θεωρητική διδασκαλία, σε μια από τις αίθουσες σεμιναρίων του Τεχνολογικού Πάρκου, με τη βοήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού, εκπαιδευτικών βίντεο και φωτογραφιών.

 

Δεύτερο Μέρος: Πρακτική εφαρμογή. Οι εκπαιδευτές δείχνουν στην πράξη τις τεχνικές οδήγησης που παρουσιάστηκαν στο θεωρητικό μέρος και σας βοηθούν να τις εφαρμόσετε. Το πρακτικό μέρος γίνεται σε ελεγχόμενο χώρο με τεχνητά εμπόδια, εντός του Τεχνολογικού Πάρκου, στο παλιό Νοσοκομείο. Ειδικά για τις ανάγκες του Enduro Training, έχει δημιουργηθεί μία πίστα με ανηφόρες, κατηφόρες, σαμάρια και δυσκολίες για την ορθή πρακτική εξάσκηση.

Διάλλειμα για μεσημεριανό: Στο εστιατόριο «Γαλαρία», εντός του Τεχνολογικού Πάρκου Λαυρίου, σας προσφέρουμε ένα προσεκτικά φροντισμένο ελαφρύ γεύμα, με γνώμονα τις απαιτήσεις της ημέρας.

 

Τρίτο Μέρος: Ανακεφαλαίωση των όσων διδάχθηκαν σε ειδικά επιλεγμένη διαδρομή off road. Εδώ γίνεται η πρακτική εφαρμογή όσων διδαχθήκατε σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης και υπό τη συνεχή παρακολούθηση των εκπαιδευτών. Οι εκπαιδευόμενοι θα ξεκινήσουν με απλές διαδρομές για να ακολουθήσουν ιδιαίτερης δυσκολίας μονοπάτια, στα οποία θα γίνει πρακτική εξάσκηση. Η συνέχεια γίνεται σε πίστα προπόνησης τύπου Enduro.

 

Τέταρτο Μέρος: Λήξη του σεμιναρίου, απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης, αναμνηστική φωτογραφία με μαθητές, εκπαιδευτές και τεχνικούς.

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook