Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 11:35

Ρεπορτάζ - RideIt - Το κοπί τη πίτα!

Γράφτηκε από
Αθήνα - Λαύριο από χώμα Ο λόγος βρέθηκε - ''Το κοπί τη πίτα'', κι έτσι, η σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt οργάνωσε άλλη μία επιτυχημένη χωμάτινη εξόρμηση από τον Υμηττό, στο Λαύριο, με όλους τους φίλους να την τιμούν με την παρουσία τους.

Του Τάκη Μανιάτη

 

Η παρέα άρχισε να μαζεύεται από νωρίς στο αναψυκτήριο που βρίσκεται στην Καλοπούλα, στις παρυφές του Υμηττού, απ' όπου θα ξεκινούσε η χωμάτινη βόλτα μας. Πρωϊνό καφεδάκι μέσα στα δέντρα και τις μυρωδιές του βουνού, με την παρέα να βρίσκεται ξανά μετά από καιρό και να συζητά τα πάντα περί.... εκδρομών. Και μετά, υπό την συνοδεία των ΚΤΜ 1050 Adventure και SWM RS 650R που ήταν διαθέσιμα για test ride, οι εκπαιδευτές της σχολής RideIt έδωσαν τον ρυθμό στην πρώτη ''ακροπολική'' ειδική, πάνω από την Αγία Παρασκευή. Η διαδρομή με τις μπαριέρες που είχε φιλοξενήσει ειδική του Rally Acropolis στο παρελθόν, ήταν το απαραίτητο συνδετικό κομμάτι με την Παιανία και το ζέσταμα των αναβατών. Από εκεί, οι 22 αναβάτες κινήθηκαν στην πίσω πλευρά του Υμηττού έως και το Κορωπί, για να περάσουν μετά, μέσω συνδετικών τμημάτων, στον Κουβαρά, και να χαθούν μέσα στο εκπληκτικό δάσος που υφίσταται ακόμη. Ο καιρός; Ιδανικότερος δεν θα μπορούσε να είναι. Όλο το βράδυ έβρεχε, και το πρωί, ο ήλιος είχε φροντίσει να δημιουργήσει το τέλειο τερέν. Απίστευτο κράτημα, καθόλου σκόνη, αρκετές πέτρες - όπως μας έχει συνηθίσει ο Υμηττός γενικά, με ηπιότερο τερέν στην Λαυρεωτική. Από την Κακιά Θάλασσα και το Δασκαλειό, στην Κερατέα και στο Λαύριο, οδηγώντας σε αγαπημένα μέρη που αναδεικνύουν τις κρυμμένες ομορφιές της Αττικής γης.
Η κατάληξη έγινε μετά από τρεις ώρες και 90 χιλιόμετρα, στην έδρα της σχολής, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, όπου, όλοι οι αναβάτες σπεύσαμε να απολαύσουμε τον καφέ μας, κάτω από τον καταγάλανο ουρανό. Φίλοι και φίλες της σχολής, με ποδήλατα και παιδάκια, είχαν φτάσει από νωρίς, προκειμένου να βρίσκονται στην κοπή της πίτας.Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν και σε κλήρωση δώρων, προσφορά της KTM SEE, που αφορούσε μία κουβέρτα KTM, ένα ζευγάρι γυαλιά KTM, και ένα πορτοφόλι KTM.Νικητές ήταν οι Σπύρος Μπάρκας, Χρήστος Ντόκος και Δημήτρης Καστανίδης αντίστοιχα. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα Hellinstore 500, στην Λ.Βουλιαγμένης 500.Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε καλή μοτοσυκλετιστική χρονιά!* Η συμμετοχή στην εκδρομή ήταν δωρεάν, προσφορά της σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RideIt και του περιοδικού μοτοσυκλέτας BIKEIT.Ευχαριστούμε πολύ την KTM SEE και την Delta Motorcycles για την παραχώρηση των KTM 1050 Adventure και SWM RS 650R για τις ανάγκες της εκδρομής.

Διαβάστηκε 2172 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 20:38

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook