Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016 14:46

Ride It – Χωμάτινη πίτα στο Λαύριο!

Γράφτηκε από
Τετράωρη εκδρομή για όλους    Ξεκινάμε! Ψάχνουμε καιρό να βρούμε την ιδανική ημερομηνία, και στις 21 Φεβρουαρίου, θα κόψουμε την πίτα της σχολής! Σας περιμένουμε όλους, δωρεάν!Η πρώτη εκδρομή του 2016 για την σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, με εκκίνηση από τον Υμηττό, στην Καλοπούλα, στις 09:30, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

 

Μέσα από όμορφες διαδρομές πάνω από τον Υμηττό, τον Κουβαρά, την Κερατέα και την Κακιά Θάλασσα, θα περάσουμε στον Άγιο Κωνσταντίνο και τον Χάρακα, και θα καταλήξουμε στην έδρα της σχολής, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, έπειτα από 80 περίπου χιλιόμετρα και σχεδόν τέσσερις ώρες οδήγησης.
Εκεί θα συναντηθούμε όσοι έρθουν με μοτοσυκλέτες από χώμα, αλλά και όσοι φίλοι επιλέξουν να έρθουν από την άσφαλτο, ακόμη και με αυτοκίνητα και τις οικογένειες τους, στο εστιατόριο "Γαλαρία", για να πιούμε τον καφέ μας, να τα πούμε και να κόψουμε την βασιλόπιτα.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, προσφορά της σχολής ασφαλούς οδήγησης RideIt και του περιοδικού μοτοσυκλέτας Bikeit.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο KTM 1050 Adventure και το νέο SWM R 650RS, και να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρα γυαλιά ηλίου KTM Oversize, KTM δερμάτινο πορτοφόλι και KTM κουβέρτα Winners Place, όλα προσφορά της KTM S.E.E.

 

Τα δώρα θα παραληφθούν από το KTM Racing Center 500 στην Λ.Βουλιαγμένης 500 και τον υπεύθυνο Βασίλη Συρνιώτη.
Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση με χωμάτινα ελαστικά*. Αναβάτες που θα έρθουν στην εκκίνηση χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί**

 

Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.rideit.gr/index.php/component/smartformer/?formid=1
*Αν δεν βρέχει, η εκδρομή δύναται να πραγματοποιηθεί και με ασφάλτινα ελαστικά

 

 

 

Διαβάστηκε 2437 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2016 14:59

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook