Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 08:56

RideIt – Τριήμερη χωμάτινη εκδρομή - Διάσχιση Εύβοιας

Γράφτηκε από
Βουνά και παραλίες! Η Εύβοια μας καλεί να την επισκεφτούμε για μία ακόμη φορά. Στις 26 έως και 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τριήμερη για φέτος χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή της σχολής RideIt για το 2015. Όπως γίνεται κάθε χρονιά πλέον, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την οδήγηση των Adventure μοτοσυκλετών τους σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές, απολαύσουν ομορφιές της χώρας μας και ταυτόχρονα, να ξεκουραστούν σε μοναχικές απρόσιτες και πανέμορφες παραλίες.

 

Η Εύβοια μας καλεί να την επισκεφτούμε για μία ακόμη φορά. Στις 26 έως και 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τριήμερη για φέτος χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή της σχολής RideIt για το 2015. Όπως γίνεται κάθε χρονιά πλέον, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την οδήγηση των Adventure μοτοσυκλετών τους σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές, απολαύσουν ομορφιές της χώρας μας και ταυτόχρονα, να ξεκουραστούν σε μοναχικές απρόσιτες και πανέμορφες παραλίες.

 

Η εκκίνηση θα γίνει από το λιμάνι της Ραφήνας το πρωί της 26ης Ιουνίου, και η διαδρομή θα μας οδηγήσει από την Όχη στο Κάβο Ντόρο, στις παραλίες της Ανατολικής Εύβοιας, από εκεί στα Κοτύλαια όρη και στην Βρωμονέρα, στην Χιλιαδού, στον Παγώντα, στην Αγία Άννα, αλλά και στον Δρυμώνα. Από εκεί, θα κατηφορίσουμε προς την Λίμνη Ευβοίας, θα ανέβουμε στο όρος Καντήλι για να λήξουμε την εκδρομή μας στην Δάφνη, πριν από τα Πολιτικά.
Από εκεί, μία διαδρομή περίπου 85 χιλιομέτρων, θα μας οδηγήσει στην βάση μας, για όσους έρθουν από την Αθήνα.
Η διάσχιση της Εύβοιας είναι αυτή που θα μας γεμίσει τις μπαταρίες με 450 χιλιόμετρα ιδανικά επιλεγμένης διαδρομής, φαγητό σε ήρεμα χωριουδάκια, διαμονή σε παραλίες και τις δύο μέρες με σκηνές - για όσους θέλουν, σε κοντινή απόσταση από το σημείο camping θα βρίσκονται ενοικιαζόμενα δωμάτια.

 

Στην συγκεκριμένη εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν και αναβάτες που έχουν ολοκληρώσει το Adventure Training Level 1 μιας και δεν υπάρχουν δυσκολίες.
Το κόστος βρίσκεται στα 120euro και περιλαμβάνει την εύρεση της διαδρομής, τόπου κατασκήνωσης και φαγητού (όποιος θέλει μπορεί να επιλέξει διαφορετικό τρόπο διαμονής), εκπαίδευση σε επιλεγμένα σημεία, πλοήγηση αλλά και βοήθεια σε δύσκολα σημεία από τους εκπαιδευτές της σχολής και τεχνική υποστήριξη.
Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Διαβάστηκε 3074 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 09:01

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook