Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2015 10:10

RideIt - Τετράωρη εκπαιδευτική εκδρομή στην Λίμνη Μαραθώνα - Πεντέλη - Πάρνηθα!

Γράφτηκε από
Travel Enduro στις 22 Μαρτίου   Η σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt διοργανώνει τετράωρη εκπαιδευτική εκδρομή Travel Enduro την Κυριακή 22 Μαρτίου με αφετηρία την Πεντέλη και τερματισμό στην Πάρνηθα. 

 

Οι άγνωστες πτυχές της κοντινής μας Πεντέλης μας προσκαλούν να τις γνωρίσουμε σε μία βόλτα που θα ξεκινήσει από την πλατεία Αγίας Τριάδος, θα συνεχίσει στην Νταού Πεντέλης όπου θα κάνουμε μία στάση στην ομώνυμη πανέμορφη εκκλησία, και θα οδηγήσουμε στους δασικούς δρόμους της Καλλιτεχνούπολης και του Νέου Βουτζά, για να κυκλώσουμε το βουνό έως την Ραπεντόσα. Από την θέα του Σχοινιά από ψηλά, θα κατευθυνθούμε στην τεχνητή λίμνη της Ραπεντόσας όπου θα ξεκουραστούμε, για να συνεχίσουμε την βόλτα μας στον Μαραθώνα. Από εκεί, θα κάνουμε την επόμενη στάση μας στην λίμνη Μαραθώνα, όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας με μοναδική θέα. 

Στην συνέχεια θα κυκλώσουμε την λίμνη Μαραθώνα και θα περάσουμε στις παρυφές της Πάρνηθας, για να καταλήξουμε μετά από 90 χιλιόμετρα όμορφης διαδρομής, στην λίμνη Μπελέτσι, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

 

Η ανεξερεύνητη Αττική μας περιμένει και μέσα σε τέσσερις ώρες θα απολαύσουμε οδήγηση, θα γεμίσουμε εικόνες, θα ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από τα σπίτια μας.
Το ραντεβού – τεχνικός έλεγχος είναι την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 08:00 στο καφέ Tre Mondi στην πλατεία Αγίας Τριάδος Πεντέλης, και η εκκίνηση στις 09:00.
Αναμενόμενη ώρα τερματισμού: 13:00 - 13:30
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25euro (δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) ενώ ισχύει προσφορά για την απόκτηση των νέων χωμάτινων ελαστικών Anlas σε διαστάσεις 110/80-19 - 150/70-17 (BMW GS κ.α.), στα 160euro , με δώρο το κόστος συμμετοχής (λιανική 180euro - η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α. - τοποθέτηση).

 

Οι εκπαιδευτές της σχολής Rideit αναλαμβάνουν την πλοήγηση, τεχνική υποστήριξη αλλά και βοήθεια σε όσους αναβάτες την χρειαστούν, ενώ σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης.
Σας θυμίζουμε να έχετε καύσιμα για 150 χιλιόμετρα τουλάχιστον και πίεση στα ελαστικά 1,5 – 1,7, μπροστά και πίσω.

 

Ρυθμίσεις στα χειριστήρια ή στα λεβιέ φρένου / ταχυτήτων, μπορούν να γίνουν και κατά τον τεχνικό έλεγχο.
Αναβάτες χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό (μπότες, κράνος, γάντια, jacket, παντελόνι cordura / enduro με προστατευτικά), δεν θα γίνουν δεκτοί. Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε εξοπλισμό.

 

Συνιστούμε χωμάτινα ελαστικά αλλά στην συγκεκριμένη εκδρομή γίνονται δεκτές και μοτοσυκλέτες με ασφάλτινα ελαστικά σε ξεχωριστό γκρουπ, μιας και η συγκεκριμένη διαδρομή ενδείκνυται.

 

Πληροφορίες - Συμμετοχές: www.rideit.gr

Δήλωση συμμετοχής: https://www.rideit.gr/index.php/component/smartformer/?formid=1

Διαβάστηκε 2954 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 18:52

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook