Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 12:48

Ride It Travel Enduro 2015 – Χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή στo Αλεποχώρι

Γράφτηκε από
Τετράωρη εκπαιδευτική εκδρομή    Η πρώτη χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή της χρονιάς για την σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου με την υποστήριξη της Suzuki. Οι φίλοι αναβάτες που θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να εντρυφήσουν στην χωμάτινη οδήγηση, να μοιραστούν με τους εκπαιδευτές τις αδυναμίες τους και να βελτιωθούν, θα έχουν την ευκαιρία τους μέσα στην ομορφιά της φύσης, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την υποστήριξη των ειδικών.

Θα ξεκινήσουμε από το τουριστικό περίπτερο Χαϊδαρίου, θα φτάσουμε στον Κόρακα, στην Παλαιοκούνδουρα, και από εκεί θα οδηγήσουμε σε παλιές ειδικές του Rally Acropolis, για να φτάσουμε μέχρι την Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα. Από εκεί θα συνεχίσουμε για τα Γεράνεια για να απολαύσουμε την θέα του Κορινθιακού κόλπου από ψηλά, και να οδηγήσουμε τα τελευταία χιλιόμετρα προς τις Αιγειρούσες και το Αλεποχώρι. Εκεί θα είναι και το τέλος της διαδρομής όπου και θα καταλήξουμε για καφέ ή φαγητό, αναλόγως ορέξεως.

 

Η εκκίνηση θα γίνει από το Τουριστικό Περίπτερο Χαϊδαρίου, στις 09:00. (ραντεβού – τεχνικός έλεγχος 08:15 – 09:00). Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, θα διεξαχθεί σεμινάριο αναφορικά με τον τρόπο που περνάμε νεροφαγώματα, δύσκολα περάσματα αλλά και θα υπάρχει υποστήριξη τόσο σε τεχνικά ζητήματα όσο και σε οδηγικά σε όποιες δυσκολίες προκύψουν.
Η διαδρομή θα είναι βατή και για μοτοσυκλέτες με ασφάλτινα ελαστικά και τα συνολικά χιλιόμετρα της είναι 90.

 

Το κόστος βρίσκεται στα 25euro (η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.)
Θα υπάρχει πλοήγηση και πλήρης τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής, τεχνικές και οδηγικές συμβουλές. Θα υπάρχει τετρακίνητο υποστηρικτικό όχημα της Suzuki, S-Cross, στο οποίο οι αναβάτες θα μπορούν να τοποθετήσουν τα εργαλεία ή τα αδιάβροχα τους.

Επίσης, όσοι αναβάτες επιθυμούν, κατά την διάρκεια της εκδρομής θα μπορούν να οδηγήσουν τις νέες Suzuki V-Strom 1000 και 650.


Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση με ασφάλτινα ή χωμάτινα ελαστικά*. Αναβάτες που θα έρθουν στην εκκίνηση χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί**

 

Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα

 

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&formid=1

 

*Δυνατότητα ενοικίασης χωμάτινων ελαστικών από το κατάστημα ΡΟΔΑΜΟΤΟ
**Ρωτήστε μας αν χρειάζεστε εξοπλισμό

Διαβάστηκε 2586 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 14:12

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook