Τετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 12:52

Ρεπορτάζ - AJP Test Ride Event

Γράφτηκε από
Με 120 αναβάτες!Μοτοσυκλέτες για οδήγηση, πιστάκι μέσα στα δέντρα, ιδανικός καιρός με συννεφιά, μέσα στην Αττική. Ο πιο δυνατός συνδυασμός για να περάσουν τελικά από του "Παπάγου" 120 αναβάτες την Κυριακή που μας πέρασε, και να οδηγήσουν τις νέες off road της AJP!

 

Η ιδέα ήταν απλή: Μία διοργάνωση μέσα στο κέντρο της Αθήνας ώστε οι φίλοι των μοτοσυκλετών off road να μπορούν να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς γνωρίζοντας φίλους, μιλώντας για θέματα που τους ενδιαφέρουν και φυσικά οδηγώντας νέες μοτοσυκλέτες off road. Η AJP διέθεσε τις μοτοσυκλέτες και η σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt ανέλαβε την διοργάνωση και προώθηση του event.
Έτσι, στο πιστάκι που "πασσαλώθηκε" ανάμεσα στα δέντρα στην παλιά πίστα off road στου Παπάγου, μπήκε κορδέλα και απέκτησε χρώμα, δίνοντας έτσι το στίγμα της διοργάνωσης. Οι τέντες και τα πανό στόλισαν το μέρος και την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, οι αναβάτες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ξεκινούσαν στις 11:00 την οδήγηση των AJP. Διαθέσιμα ήταν τα δύο off road PR4 και PR5, αλλά και τα μοντέλα της Skyteam V- Raptor 250 και Skymax 125 για τους πιο καθημερινούς αναβάτες, αλλά και το Rieju Tango 250, μικρό και φιλικό ειδικά για κοπέλες. Την παράσταση φυσικά έκλεψαν τα AJP που ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι αναβάτες έφτασαν εκεί, και τα οποία δεν σταμάτησαν να λειτουργούν από τις 11:00 έως τις 15:30, όταν και σταμάτησε το Test Ride. Ο κόσμος που πέρασε από την διοργάνωση έφτασε στα 120 άτομα, με τους πιο βιαστικούς να φεύγουν νωρίς και να χάνουν το barbeque με σουβλάκια και λουκάνικα που στήθηκε εκείνη τη στιγμή.

 

Η όμορφη ημέρα έληξε χωρίς ατυχήματα και με όλους ευχαριστημένους, ενώ ακολούθησε η κλήρωση τριών off road κρανών της Nexx τα οποία προσέφερε η αντιπρόσωπος των AJP, Ελληνμότο.
Οι τυχεροί είναι οι κ.κ.: Ζαμπακόλας, Τσιόλας, Σκουρμπούτης, οι οποίοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Ελληνμότο στο 21 92 489 96 με τον κο Στέλιο Δελιδάκη, για να κανονίσουν την παραλαβή στο νούμερο που επιθυμούν.

 

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν οι τυχεροί σε 15 μέρες από σήμερα, επιλαχόντες είναι οι κ.κ.: Καρανίκας, Γρηγοριάδης, Νικολακέας.
Για την παραλαβή των δώρων απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

 

Διαβάστηκε 2391 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 21:38

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook