Κυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 22:59

AJP Test Ride Event!

Γράφτηκε από
Οδήγηση, κληρώσεις δώρων και… barbeque!   AJP Test Ride Event από την Hellinmoto και τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης RideIt! Την ερχόμενη Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, καλωσορίζουμε την νέα χρονιά οδηγώντας τα νέα μοντέλα off road της πορτογαλικής AJP.

 

Οι νέες μοτοσυκλέτες της AJP απευθύνονται τόσο σε ερασιτέχνες αναβάτες enduro όσο και σε αναβάτες adventure που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες μίας ελαφρύτερης μοτοσυκλέτας σε χωμάτινες διαδρομές.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη γνωστή για τους “χωμάτινους” φίλους, πίστα off road, στου Παπάγου (στην Λ.Αναστάσεως, από Παπάγου προς την είσοδο της Αττικής οδού, αριστερά - θα υπάρχει σήμανση). Εκεί θα βρίσκονται οι τέντες της AJP αλλά και η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης RideIt η οποία έχει αναλάβει την διοργάνωση του event.

 

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει εκτός από την οδήγηση των νέων μοτοσυκλετών, κληρώσεις δώρων και barbeque. Για τη συμμετοχή στο AJP Test Ride Event (Test Ride – κληρώσεις – barbeque) απαιτείται η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας εγγραφής που θα βρείτε εδώ.

Κατά την διάρκεια του event θα κληρωθούν τρία κράνη off road της Nexx, αξίας 175euro έκαστο - προσφορά της Hellinmoto, ευγενική χορηγία της οποίας θα είναι και το barbeque που θα ακολουθήσει για το κλείσιμο της ημέρας (αφορά όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή).

 

Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει, το μόνο που θα χρειαστεί από τους συμμετέχοντες εκτός από την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, είναι: Δίπλωμα, ταυτότητα, καθώς και πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (κράνος, μπότες, γάντια, θώρακας, παντελόνι, μπλούζα ή τζάκετ με προστασία). Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα τελειώσει στις 16:00.

 

Τοποθεσία: Ερασιτεχνική πίστα enduro / motocross Παπάγου (Από Παπάγο προς Αττική οδό, αριστερά)
Ώρα έναρξης: 11:00
Ώρα λήξης: 16:00

Πληροφορίες: www.rideit.gr

Συμμετοχές: Φόρμα εγγραφής
Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας καθώς και την ώρα που επιθυμείτε να οδηγήσετε (οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί και ενδέχεται να υπάρξει μικρή απόκλιση).

Διαβάστηκε 2321 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 23:42

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook