Τετάρτη, 31 Δεκέμβριος 2014 14:34

RideIt - Απολογισμός 2014

Γράφτηκε από
Flashback και βλέμμα μπροστά!   Αγαπητοί φίλοι,   Με το 2014 να φτάνει στο τέλος και να δίνει την σκυτάλη στο νέο έτος, μας δίνεται η ευκαιρία για έναν μικρό απολογισμό, μιας ακόμη επιτυχούς χρονιάς για την Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Ride It.

 

Έτσι λοιπόν, στο παλμαρέ μας ήρθαν να προστεθούν τρία ακόμη Adventure Trainings, δύο σεμινάρια Enduro και Ride It On Track (όλα full-booked), πολλές εκδρομές (προγραμματισμένες αλλά και ανεπίσημες), ένα εκπληκτικό πενθήμερο στις Πρέσπες που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια και μια πλειάδα ακόμη από events που αφορούσαν στην ασφαλή οδήγηση.

Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν χάρη σε εσάς και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, καθώς, όπως γνωρίζετε, η Σχολή Ride It επιλέγει να κρατάει πάντα ένα χαμηλό προφίλ, βασιζόμενη στη δική σας θετική αξιολόγηση και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Η νέα χρονιά προμηνύεται εξίσου έντονη, με τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε να μας πεισμώνουν και μας δίνουν δύναμη και ώθηση για νέα, ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για το νέο πρόγραμμα της Σχολής, με ακόμη περισσότερες παροχές και δραστηριότητες και επίκεντρο όπως πάντα την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε κάθε τερέν!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Τάκης Μανιάτης, Βασίλης Μπούδρος

 

 

 

Διαβάστηκε 2303 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Δεκέμβριος 2014 14:50

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook