Δευτέρα, 24 Νοέμβριος 2014 12:17

Εκπαιδευτική εκδρομή RideIt και Adventure Training Level II!

Γράφτηκε από
Εκπαιδευτικός συνδυασμός! Η εκπαιδευτική χρονιά της σχολή ασφαλούς οδήγησης RideIt, κλείνει…. εκπαιδευτικά! Στις 30 Νοεμβρίου εκδράμουμε στα Βίλια και στο Αλεποχώρι, σε μία εκδρομή που θα αγγίξει τα 120 χιλιόμετρα. Επίσης, στις 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται το Adventure Training Level 2, στο Λαύριο, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο.

Πληροφορίες:

 

Η διαδρομή είναι ειδικά επιλεγμένη ώστε να μπορεί να κινηθεί κάθε επιπέδου αναβάτης και ειδικά, με ασφάλτινα ελαστικά.
Σε κάθε σημείο της διαδρομής που θα ενδείκνυται για εκπαίδευση, η ομάδα θα σταματάει και θα παρακολουθεί από τους εκπαιδευτές της σχολής, τους σωστούς τρόπους οδήγησης, ενώ θα γίνεται επιτόπου μάθημα σε κάθε δυσκολία. Λακκούβες, λασπολακκούβες, γρασίδι, πέτρες, ανηφόρες και κατηφόρες, νεροφαγώματα, θα το χρησιμοποιήσουμε για να διδάξουμε τον σωστό τρόπο οδήγησης.
Η Κυριακή μας θα αφιερωθεί στην εκπαίδευση σε φυσικό περιβάλλον, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή, αφορά όλους τους αναβάτες που έχουν συμμετάσχει στα σεμινάρια Adventure Training της σχολής.
Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή είναι η καλύτερη προετοιμασία για τους αναβάτες που έχουν παρακολουθήσει το Adventure Training Level 1 και έχουν ως στόχο να προετοιμαστούν για το Adventure Training Level 2 που θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

 

Ειδική προσφορά:
Το κόστος για την χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή βρίσκεται στα 40euro (δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) ενώ για όσους προπληρώσουν την κράτησή τους στο επερχόμενο Adventure Training Level 2 (κόστος 120euro – δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.), που θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου, η συμμετοχή στην εκδρομή θα είναι δωρεάν!

Όσοι αναβάτες έχουν περάσει από το Adventure Training Level 2 και θέλουν να το ξανακάνουν, ισχύει η τιμή προπόνησης στα 60euro (δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.), και η συμμετοχή στην εκδρομή δωρεάν!

 

Ραντεβού για την εκδρομή:
Το ραντεβού μας είναι στις 08:30, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στο βενζινάδικο EKO επί της Αττικής οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα (μετά την έξοδο 4), με αναχώρηση στις 09:00 ακριβώς.
Αναμένεται να έχουμε τελειώσει πριν τις 14:00 το μεσημέρι, αλλά για όσους θέλουν να επιστρέψουν πιο νωρίς, υπάρχει δυνατότητα διακοπής της διαδρομής. Οι εκπαιδευτές θα σας οδηγήσουν μέχρι την πιο κοντινή άσφαλτο ώστε να γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας.
Θυμίζουμε: Πλήρης εξοπλισμός (παντελόνι και jacket με προστασία, γάντια, μπότες, κράνος). Αν δεν έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προμηθεύσουμε.

 

Πληροφορίες* – Συμμετοχές: www.rideit.gr

 

Δήλωση συμμετοχής για την Χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή στα Βίλια: https://www.rideit.gr/index.php/component/smartformer/?formid=1

Δήλωση συμμετοχής για το Adventure Training Level 2: https://www.rideit.gr/index.php/component/smartformer/?formid=15

 

*Πληροφορίες για το Adventure Training Level 2 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστηκε 2747 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2014 12:56

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook