Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 20:25

RideIt – Enduro Training Level 1 – 2014

Γράφτηκε από
Έγινε καθεστώς!   Άλλο ένα enduro μάθημα της σχολής Ride It στέφθηκε από επιτυχία, πάντα σε συνεργασία με το δραστήριο “χωμάτινο” forum , dirt-bike.gr. Το μάθημα έγινε στις αρχές του καλοκαιρού, πριν ακόμη ο καιρός ζεστάνει για τα καλά.  


Η τοποθεσία γνωστή από τα προηγούμενα μαθήματα, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, όπου έχει την έδρα της η σχολή RideIt, όπου και συγκεντρώθηκαν οι μαθητές. Εκεί, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το θεωρητικό σκέλος του μαθήματος, διάρκειας μίας ώρας, και έπειτα, οι μαθητές οδηγήθηκαν στον χώρο όπου έγιναν οι “ασκήσεις εδάφους”. Γύρω από κώνους, και πάντα με τις υποδείξεις και διορθώσεις των εκπαιδευτών, οι αναβάτες έμαθαν να οδηγούν σωστά όρθιοι, να πιέζουν την μοτοσυκλέτα τους στα σημεία που πρέπει ώστε να εκμεταλλεύονται την δύναμη του σώματος και να μην πιέζονται άδικα.

 

Η βελτίωση ήταν μεγάλη σε όλους και το μάθημα συνεχίστηκε με σωστούς τρόπους οδήγησης σε ανηφόρες και κατηφόρες, αλλά και κλειστές στροφές, και γύρισμα της μοτοσυκλέτας επιτόπου.
Μετά το μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα, η ομάδα κατευθύνθηκε στο βουνό, όπου σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές έγιναν πράξη οι ασκήσεις, ώστε να φανεί και η διαφορά σε σχέση με πριν το μάθημα.

 

Ένας μεγάλος κύκλος διάρκειας δύο ωρών ήταν αρκετός για προπόνηση, μέχρι οι αναβάτες να επιστρέψουν στην έδρα ξανά, και να τελειώσουν την εκπαιδευτική τους ημέρα, με την παραλαβή των πιστοποιητικών παρακολούθησης.

 

Το επόμενο μάθημα Enduro Training Level 1 θα ανακοινωθεί σύντομα

 

Διαβάστηκε 2262 φορές

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook