Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 12:21

RideIt 2014 – Πενθήμερη χωμάτινη εκδρομή Αθήνα – Πρέσπες

Γράφτηκε από
Ψηλές κορφές, δροσερές λίμνες και ποτάμια!  Στις 9 έως 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πενθήμερη χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή της σχολής RideIt για το 2014. Όπως και πέρσι, στον Γύρο της Πελοποννήσου Νότια, αλλά και πρόπερσι στα Τζουμέρκα, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την οδήγηση των Adventure μοτοσυκλετών τους σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές. Ταυτόχρονα, η εκδρομή θα συνδυαστεί με ξεκούραση και κολύμπι σε λίμνες και ποτάμια, σε μέρη που δύσκολα θα επέλεγε κάποιος να κινηθεί το καλοκαίρι.

 

Έτσι, στις 9 Ιουλίου θα ξεκινήσουμε από το Λιδορίκι και θα περάσουμε από την ορεινή Ναυπακτία, για να μας βρει το μεσημέρι στα Άγραφα, στην Νειάλα και με διανυκτέρευση στην Λίμνη Πλαστήρα.

 

Από εκεί, την 2η μέρα, θα ανέβουμε στην Ελάτη και το Περτούλι, θα οδηγήσουμε στα Περτουλιώτικα λιβάδια για να οδηγήσουμε ψηλότερα, στις κορυφές του χιονοδρομικού κοντά στο Ανήλειο. Αφού διανυκτερεύσουμε στην λίμνη Αωού και κάνουμε το μπανάκι μας, θα κινηθούμε την 3η μέρα στην Βάλια Κάλντα, θα πιούμε τον καφέ μας στην Βωβούσα και μετά την Κόνιτσα, θα περάσουμε τα Μαστοροχώρια με κατάληξη τον Γράμμο και το Καταφύγιο.

 

Από την κορυφογραμμή του Γράμμου, στις Αρένες, στην Κρυσταλλοπηγή, και από εκεί, θα περάσουμε απευθείας στις Πρέσπες για να καταλήξουμε στους Ψαράδες όπου και θα κατασκηνώσουμε για τελευταία φορά. Ψήσιμο, κολύμπι, και καλό φαγητό θα είναι τα δεδομένα της παρέας για μία όμορφη κατάληξη που θα γίνει στην Καστοριά, την επόμενη, 5η μέρα, αφού πρώτα περάσουμε μία βόλτα από τον Άγιο Γερμανό, την Φλώρινα και οδηγήσουμε στο Βίτσι για να ξεπροβάλλει μπροστά μας η Λίμνη της Καστοριάς. Πίνοντας τον καφέ μας, θα παραλάβουμε τις μοτοσυκλέτες μας με ασφάλτινα ελαστικά που θα έχουμε στείλει σε τοπικό συνεργάτη, και θα γυρίσουμε πάλι εκδρομικά, από το Νεστόριο, τα Γιάννενα, την Άρτα, την λίμνη Κρεμαστών, το Καρπενήσι.

 

Το κόστος βρίσκεται στα 200euro και περιλαμβάνει την εύρεση της διαδρομής, τόπου κατασκήνωσης και φαγητού (όποιος θέλει μπορεί να επιλέξει διαφορετικό τρόπο διαμονής), εκπαίδευση σε επιλεγμένα σημεία, πλοήγηση από τους εκπαιδευτές της σχολής και τεχνική υποστήριξη.

 

Η σχολή RideIt θα ξεκινήσει την διαδρομή από την Αθήνα, αλλά όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν από κεντρική, βόρεια η νησιωτική Ελλάδα, μπορούν να έρθουν απευθείας στο ραντεβού, στο Λιδορίκι. 

Για πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

 

 

Διαβάστε σχετικά με την περσινή εκδρομή στην Πελοπόννησο και με την εκδρομή στα Τζουμέρκα, στους Horizons Unlimited.

Διαβάστηκε 2700 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιούνιος 2014 11:39

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook