Δευτέρα, 16 Ιούνιος 2014 11:24

RideIt – Σεμινάριο On Track Training Level 1

Γράφτηκε από
Γνώση και ασφάλεια   Άλλο ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης On Track Training Level 1 ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την σχολή RideIt. Η σχολή RideIt είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης σε κάθε τύπο μοτοσυκλετών, και το “On Track”, αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο αυτής της αλυσίδας μαθημάτων.

 


Το On Track Training πραγματοποιήθηκε στην πίστα SpeedForce στο Κορωπί με 22 αναβάτες και την συμμετοχή των GSMotoclub.gr και VaraderoClubHellas. Κάθε τύπος μοτοσυκλέτας, από Adventure και naked συμμετείχε, με τους αναβάτες να παρακολουθούν τα πέντε διαφορετικά sessions στα οποία ήταν χωρισμένο το σεμινάριο.
Με απλό κατανοητό τρόπο, χωρίς πολλές διαφορετικές τεχνικές που να μπερδεύουν στο τέλος το μυαλό του αναβάτη, το επίπεδο οδήγησης ανέβηκε κάθετα κατά την διάρκεια του σεμιναρίου. Οι αναβάτες, έμαθαν να κοιτούν σωστά εκεί που πρέπει, να τοποθετούν το σώμα τους πιέζοντας κατάλληλα την μοτοσυκλέτα, να βελτιώνουν και να εκμεταλλεύονται την πρόσφυση των ελαστικών, και να βελτιώσουν έτσι την ασφάλειά τους.
Η μεγάλη διαφορά φάνηκε μέχρι το τέλος της ημέρας όταν όλοι απόλαυσαν το μάθημα, δέχθηκαν κριτικές και διορθώσεις από τους εκπαιδευτές που βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό τους.
Άλλο ένα σεμινάριο της σχολής RideIt ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και επαγγελματισμό, αλλά και την άψογη συνεργασία αναβατών και εκπαιδευτών.
Για πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr

 

Διαβάστηκε 2554 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιούνιος 2014 11:42

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook