Δευτέρα, 19 Μάιος 2014 13:20

Ride It 25 Μαϊου – Χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή στην Μυλοκοπή

Γράφτηκε από
Τετράωρη και μονοήμερη εκδρομή Με το καλοκαίρι να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του, θα δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας στο… κολύμπι, στην Μυλοκοπή! Θα κάνουμε τις βόλτες μας σε άγνωστες παραλίες της δυτικής Αττικής, θα πιούμε καφέ σε γνώριμα χωριουδάκια, θα διασχίσουμε διαδρομές ιδιαίτερου φυσικού κάλους, διανύοντας συνολικά 200 χιλιόμετρα!

 

Η εκκίνησή μας θα γίνει στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 25 Μαϊου από το βενζινάδικο της BP, μετά τα πρώτα διόδια της Αθηνών - Λαμίας, στις Αφίδνες. Από εκεί, θα οδηγήσουμε στις παρυφές της Πάρνηθας, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στον Αυλώνα, και αφού κυκλώσουμε την Πάρνηθα από τα Δερβενοχώρια, θα έχει έρθει η ώρα για οδήγηση στα Σκούρτα, στην Πύλη, στις Ερυθρές. Η κάθοδος από τον Κιθαιρώνα θα μας βρει στα Βίλια για καφέ, όπου και θα συμπληρωθεί το πρώτο σκέλος της διαδρομής των 85 χιλιομέτρων – αναμένεται κοντά στις 13:00 να είμαστε εκεί, για όσους θέλουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Η συνέχεια θα μας βρει στον Πατέρα απ’ όπου θα περάσουμε πάνω από την Ψάθα και το Αλεποχωρί, για να περάσουμε στα Γεράνεια με την θάλασσα να βρίσκεται συνέχεια στα δεξιά μας.
Από τα χαμηλά, στα ψηλά, για να περάσουμε μετά την διάσχιση των Γερανείων στην Μυλοκοπή, όπου θα τερματίσει και η διαδρομή μας, για να

δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας στο… κολύμπι!

 

Μαγιώ και πετσέτες απαραίτητα φυσικά!

Η επιστροφή μας θα γίνει από μία πανέμορφη ασφάλτινη διαδρομή, στην δυτική πλευρά του Κορινθιακού κόλπου.
Όπως πάντα, οι φίλοι αναβάτες που θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να εντρυφήσουν στην χωμάτινη οδήγηση, να μοιραστούν με τους εκπαιδευτές τις αδυναμίες τους και να βελτιωθούν, θα έχουν την ευκαιρία τους μέσα στην ομορφιά της φύσης, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την υποστήριξη των ειδικών.

 

Θα υπάρχει πλοήγηση και πλήρης τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής, τεχνικές και οδηγικές συμβουλές.
Το κόστος βρίσκεται στα 25euro για την τετράωρη εκδρομή (γύρος Πάρνηθας  - Βίλια ) και στα 40euro για το σύνολο της διαδρομής, μέχρι την Μυλοκοπή. (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.)

 

Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση με χωμάτινα ελαστικά* ενώ γίνονται δεκτοί και αναβάτες με ασφάλτινα ελαστικά επιπέδου Level 1 σε ξεχωριστό group (τα χώματα που θα πατήσουμε έχουν πολύ λιγότερη πέτρα από την διαδρομή του Σουνίου).

 

Αναβάτες που θα έρθουν στην εκκίνηση χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί**
Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα

 

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&;formid=1
*Δυνατότητα ενοικίασης χωμάτινων ελαστικών από το κατάστημα ΡΟΔΑΜΟΤΟ
**Ρωτήστε μας αν χρειάζεστε εξοπλισμό

Διαβάστηκε 2624 φορές

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook