Τετάρτη, 16 Απρίλιος 2014 11:19

Ride It – Χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή στο Σούνιο

Γράφτηκε από
Στις 27 Απριλίου  Τώρα μπορείτε να φάτε άνετα! Μετά το Πάσχα, θα βγούμε να κάψουμε τα περιττά λίπη που φορτώσαμε από την μάχη με τον οβελία!

 

Θα πάμε σε μέρη γνωστά, των οποίων την ύπαρξη αγνοούμε! Για παράδειγμα, πόσα χιλιόμετρα πιστεύετε ότι απέχει η Αθήνα από το Σούνιο; 65; Κάνετε λάθος, γιατί εμείς τα βγάλαμε 150!

 

Θα ξεκινήσουμε από την Αργυρούπολη, θα κυκλώσουμε τον Υμηττό δυτικά, πάνω από τον Κρεμαστό Λαγό, θα περάσουμε στο Κορωπί, θα σκαρφαλώσουμε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, και θα συνεχίσουμε προς την Βούλα και το Λαγονήσι. Από εκεί, θα κινηθούμε ανατολικά, βάζοντας στόχο τον Κουβαρά, την Κερατέα, την Κακιά Θάλασσα αλλά και την Τσονίμα, την Σιντερίνα, τον Άγιο Κωνσταντίνο, τον Χάρακα και όλη την Λαυρεωτική.
Η κατάληξη θα γίνει στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, και μετά από 150 χιλιόμετρα χωμάτινης οδήγησης, θα έχουμε μόλις 65 για να βρεθούμε ξανά στα σπίτια μας.

 

Σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, θα διεξαχθεί σεμινάριο αναφορικά με τον τρόπο που περνάμε νεροφαγώματα, δύσκολα περάσματα αλλά και θα υπάρχει υποστήριξη τόσο σε τεχνικά ζητήματα όσο και σε οδηγικά σε όποιες δυσκολίες προκύψουν.
Οι φίλοι αναβάτες που θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να εντρυφήσουν στην χωμάτινη οδήγηση, να μοιραστούν με τους εκπαιδευτές τις αδυναμίες τους και να βελτιωθούν, θα έχουν την ευκαιρία τους μέσα στην ομορφιά της φύσης, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την υποστήριξη των ειδικών.
Θα υπάρχει πλοήγηση και πλήρης τεχνική υποστήριξη από έμπειρους μηχανικούς, εκπαίδευση σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής, τεχνικές και οδηγικές συμβουλές.

 

Το κόστος βρίσκεται στα 25euro για την τετράωρη εκδρομή (γύρος Υμηττού - Λαγονήσι) και στα 40euro για το σύνολο της διαδρομής, μέχρι το Σούνιο. (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.)
Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση με χωμάτινα ελαστικά*. Αναβάτες που θα έρθουν στην εκκίνηση χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί**
Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα

 

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.rideit.gr/index.php/component/smartformer/?formid=1 
*Δυνατότητα ενοικίασης χωμάτινων ελαστικών από το κατάστημα ΡΟΔΑΜΟΤΟ
**Ρωτήστε μας αν χρειάζεστε εξοπλισμό

Διαβάστηκε 2439 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 20:40

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook