Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 11:25

Ride It – Λιμνιώνα Ευβοίας - Χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή

Γράφτηκε από
Στις 23 Φεβρουαρίου   Με την μέρα να μεγαλώνει και την όρεξη για χωμάτινη οδήγηση να ανοίγει, η επόμενη χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή της σχολής ασφαλούς οδήγησης RideIt, έχει ως προορισμό τον Λιμνιώνα Ευβοίας.

Από την Ερέτρια, όπου και θα γίνει η αρχή της διαδρομής, θα κινηθούμε προς τον Μίστρο και την Σέτα, για να οδηγήσουμε στο Ξεροβούνι, απ’ όπου θα καταλήξουμε στο Μετόχι και τους Στρόπωνες.

 

Από εκεί, θα κατέβουμε χαμηλότερα, στην Αγία Ειρήνη και στην Γλυφάδα, θα οδηγήσουμε δίπλα στην θάλασσα για να καταλήξουμε στον Λιμνιώνα, απ’ όπου θα ξεκινήσει το επόμενο σκέλος της διαδρομής. Έχοντας διανύσει κοντά στα 100 χιλιόμετρα, θα επιστρέψουμε από χώμα οδηγώντας στις παρυφές της Δίρφυς, για να καταλήξουμε τελικά στην Στενή Ευβοίας. Από εκεί, η επιστροφή μας θα γίνει μέσω ασφάλτου και σε μία ώρα θα είμαστε στην Αθήνα.

 

Το ραντεβού μας είναι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 09:00 στο πορθμείο του Ωρωπού, απ’ όπου θα πάρουμε το ferrie boat για την Ερέτρια, όπου θα ανεφοδιαστούμε σε καύσιμα και θα ξεκινήσουμε την διαδρομή μας.
Σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, θα διεξαχθεί σεμινάριο αναφορικά με τον τρόπο που περνάμε νεροφαγώματα, δύσκολα περάσματα αλλά και θα υπάρχει υποστήριξη τόσο σε τεχνικά ζητήματα όσο και σε οδηγικά σε όποιες δυσκολίες προκύψουν.

 

Οι φίλοι αναβάτες που θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να εντρυφήσουν στην χωμάτινη οδήγηση, να μοιραστούν με τους εκπαιδευτές τις αδυναμίες τους και να βελτιωθούν, θα έχουν την ευκαιρία τους μέσα στην ομορφιά της φύσης, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την υποστήριξη των ειδικών.
Θα υπάρχει πλοήγηση και πλήρης τεχνική υποστήριξη από έμπειρους μηχανικούς, εκπαίδευση σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής, τεχνικές και οδηγικές συμβουλές.

 

Το κόστος βρίσκεται στα 25euro για την τετράωρη εκδρομή μέχρι τους Στρόπωνες και στα 40euro για το σύνολο της διαδρομής, μέχρι την Στενή Ευβοίας. (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.)

 

Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση με χωμάτινα ελαστικά*. Αναβάτες που θα έρθουν στην εκκίνηση χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί**

 

Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&;formid=1
*Δυνατότητα ενοικίασης χωμάτινων ελαστικών από το κατάστημα ΡΟΔΑΜΟΤΟ
**Ρωτήστε μας αν χρειάζεστε εξοπλισμό

Διαβάστηκε 2490 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 11:34

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook