Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 12:18

Ride It – Adventure Training Level 2

Γράφτηκε από
Η εκπαιδευτική χρονιά ξεκινάει!   Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης RIDE IT – Advanced Riding Courses powered by BMW Motorrad, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του πρώτου, για τη νέα χρονιά, σεμιναρίου LEVEL II χωμάτινης οδήγησης για μοτοσυκλέτες τύπου on/off - Adventure.

 

Το ραντεβού δίνεται όπως πάντα, στο Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, την επόμενη Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, και ώρα 09:00πμ. Το σεμινάριο Level II διάρκειας συνολικά 7 ωρών, απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία το Level I και αισθάνονται έτοιμοι να προχωρήσουν την οδήγησή τους στο επόμενο βήμα: Δύσβατες διαδρομές, εμπόδια, φρενάρισμα, κλειστές στροφές, δύσκολες ανηφόρες και κατηφόρες, όλα γίνονται εύκολα μετά το σεμινάριο Level II της σχολής Rideit!

 

Στο Level ΙΙ, οι αναβάτες βελτιώνουν σημαντικά το φρενάρισμά τους, μαθαίνουν να οδηγούν εκτός δρόμου σε βατές αλλά τεχνικές ειδικές διαδρομές, ελέγχουν την μοτοσυκλέτα τους άριστα με αργές ταχύτητες, διδάσκονται για τους τρόπους αποφυγής εμποδίων ή κολλημάτων στο βουνό, ενώ δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους ακόμη και σε πίστα προπόνησης για μοτοσυκλέτες motocross!

Η χρήση χωμάτινων ελαστικών στο Level II είναι υποχρεωτική, και όσοι από τους ενδιαφερόμενους το επιθυμούν, μπορούν να ενοικιάσουν ελαστικά από το συνεργαζόμενο κατάστημα, ΡΟΔΑΜΟΤΟ*.

 

Το κόστος συμμετοχής στο Adventure Training Level II βρίσκεται στα 120 (άνευ Φ.Π.Α.) και περιλαμβάνει πρωϊνό, ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα, νερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, μπλουζάκι της σχολής, αυτοκόλλητα αλλά και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Και φυσικά, όπως έχει καθιερωθεί ήδη από το Level 1, για όλους εσάς που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν το Level 2 και επιθυμείτε να έρθετε ξανά μαζί μας για μια ευχάριστη ημέρα με μπόλικη προπόνηση, αλλά και καλή παρέα, η τιμή του σεμιναρίου βρίσκεται στα 60 ευρώ/άτομο.

 

Πληροφορίες & εγγραφές: www.rideit.gr ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 211 0135574, 6972 284745

 

*Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των ελαστικών σας.

Διαβάστηκε 2336 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 12:25

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook