Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 11:52

Ride It 2014 – Χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή στην Πάχη Μεγάρων

Γράφτηκε από
Τετράωρη και μονοήμερη εκδρομήΗ πρώτη χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή της χρονιάς για την σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It, θα γίνει το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 19 Ιανουαρίου. Οι φίλοι αναβάτες που θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να εντρυφήσουν στην χωμάτινη οδήγηση, να μοιραστούν με τους εκπαιδευτές τις αδυναμίες τους και να βελτιωθούν, θα έχουν την ευκαιρία τους μέσα στην ομορφιά της φύσης, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την υποστήριξη των ειδικών.

 

Θα οδηγήσουμε στο Ποικίλο όρος, και από εκεί, θα περάσουμε στον Άνω Λουτρόπυργο, στον Κόρακα, στην Παλαιοκούνδουρα, θα οδηγήσουμε σε παλιές ειδικές του Rally Acropolis, για να φτάσουμε μέχρι την Νέα Πέραμο. Από εκεί, όπου θα τελειώσει και το πρώτο σκέλος της εκδρομής, θα συνεχίσουμε για το Κριεμάδι και την Ψάθα, απ’ όπου θα γυρίσουμε για να επιστρέψουμε στα Μέγαρα, και να καταλήξουμε στην Πάχη Μεγάρων όπου θα είναι και το τέλος της διαδρομής μας.

 

Η εκκίνηση θα γίνει από την EKO Ασπροπύργου, στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στις 09:00. (ραντεβού – τεχνικός έλεγχος 08:00 – 09:00). Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, θα διεξαχθεί σεμινάριο αναφορικά με τον τρόπο που περνάμε νεροφαγώματα, δύσκολα περάσματα αλλά και θα υπάρχει υποστήριξη τόσο σε τεχνικά ζητήματα όσο και σε οδηγικά σε όποιες δυσκολίες προκύψουν.
Το κόστος βρίσκεται στα 25euro για την τετράωρη εκδρομή μέχρι την Νέα Πέραμο και στα 40euro για το σύνολο της διαδρομής, μέχρι την Ψάθα και μετά την Πάχη Μεγάρων. (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.)
Θα υπάρχει πλοήγηση και πλήρης τεχνική υποστήριξη από έμπειρους μηχανικούς, εκπαίδευση σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής, τεχνικές και οδηγικές συμβουλές.

 

Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση με χωμάτινα ελαστικά*. Αναβάτες που θα έρθουν στην εκκίνηση χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί**

 

Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&formid=1

 

*Δυνατότητα ενοικίασης χωμάτινων ελαστικών από το κατάστημα ΡΟΔΑΜΟΤΟ
**Ρωτήστε μας αν χρειάζεστε εξοπλισμό

Διαβάστηκε 3091 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 12:07

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook