Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 08:51

Ρεπορτάζ – Η σχολή Ride It στο Scooter Festival

Γράφτηκε από
Παρέδωσε σεμινάρια ασφαλούς οδήγησηςΣτο 2ο Scooter Festival βρέθηκε η σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It, όπου είχε ενεργή παρουσία με stand και κόσμο που μοίραζε φυλλάδια και ενημέρωνε τους παρευρισκόμενους. Επιπρόσθετα, η σχολή συνέβαλε στην μάθηση των επισκεπτών της έκθεσης προσφέροντας δωρεάν “σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στην πόλη”, το Σάββατο και την Κυριακή, 5-6 Οκτωβρίου.

 

Τα σεμινάρια έγιναν σε αποκλειστικής διάθεσης αίθουσα όπου με διαγράμματα και διαφάνειες αλά και παραδείγματα σε πίνακα, το κοινό παρακολούθησε ένα δίωρο θεωρητικό μάθημα. Το μάθημα αφορούσε στα προβλήματα που συναντά καθημερινά ο αναβάτης στην πόλη αλλά και τους τρόπους επίλυσης. Ταυτόχρονα, οι εκπαιδευτές χρησιμοποίησαν ένα Scooter Kymco People 125s, πάνω στο οποίο έλυσαν απορίες και με αυτό έδειξαν τον σωστό τρόπο χειρισμού για αποφυγή εμποδίων, πεζών, λακκουβών και κακοτεχνιών των δρόμων.
Το σεμινάριο ήταν ανοιχτό για το κοινό, και η συμμετοχή ήταν δωρεάν, μιας και η ασφαλής οδήγησης είναι ένα θέμα στο οποίο η σχολή Ride It έχει ιδιαίτερη ευαισθησία.
Περισσότερες πληροφορίες: www.rideit.gr

Διαβάστηκε 1973 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 10:01

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook