Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2013 08:23

Enduromania και Ride It – Δωρέαν Enduro Training!

Γράφτηκε από
Η σχολή θα είναι εκεί! Σήμερα ξεκινάει η 4η enduromania, στην Καστανιά, κοντά στα Μετέωρα. Είναι η 6η φορά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη διοργάνωση και φέτος, οι αναβάτες θα υποδεχθούν το Φθινόπωρο σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, με φόντο τις κορυφές των Τζουμέρκων, τον Όλυμπο, την Τριγγία και το Ζαγόρι.

 

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 300 και αναμένεται ένα μοναδικό σε οδήγηση σαββατοκύριακο, με τα χαρακτηριστικά της παρέας να δένουν τους αναβάτες.
Η σχολή ασφαλούς οδήγησης και ο Τάκης Μανιάτης θα βρίσκονται εκεί με τους εκπαιδευτές προκειμένου να οδηγήσουν στις όμορφες διαδρομές, αλλά και να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους γύρω από το enduro.
Έτσι, το Σάββατο το απόγευμα, μετά τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί δίωρο θεωρητικό enduro μάθημα για όλους τους παρευρισκόμενους, στον χώρο όπου θα βρίσκεται εγκατεστημένη η σχολή.

Το μάθημα περιλαμβάνει βασικές τεχνικές οδήγησης, σωστή θέση οδήγησης, τρόποι για πέρασμα εμποδίων, για φρενάρισμα και ανέβασμα δύσκολων μονοπατιών, ενώ είναι ελεύθερο και δωρεάν για το κοινό.

Διαβάστηκε 2307 φορές

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook