Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 08:29

Ρεπορτάζ – Διήμερο Scooter Safety Training στην BMW Τρικαλιώτης

Γράφτηκε από
Από την σχολή Ride It Η BMW Τρικαλιώτης επενδύει στην ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών κι έτσι, προχώρησε στην διοργάνωση σεμιναρίου ασφαλούς οδήγησης στην πόλη. Το διήμερο σεμινάριο διοργανώθηκε σε συνεργασία με την σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It και ο χώρος διεξαγωγής ήταν στην έδρα της BMW Τρικαλιώτης, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Οι αναβάτες που συμμετείχαν με scooter ανεξαρτήτως μάρκας και κυβισμού, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεωρία για προβλήματα που συναντούν καθημερινά στην πόλη, και αμέσως μετά, να προχωρήσουν στην επίλυσή τους. 

Το σεμινάριο χωρίστηκε σε πέντε θεωρητικά και αντίστοιχα πρακτικά sessions μέσα στα οποία γινόταν πλήρη ανάλυση και εξάσκηση.
Αναλύθηκαν τόσο οι τρόποι για απλοποίηση της οδήγησης, του στριψίματος, του ελέγχου του scooter, του φρεναρίσματος, όσο και η αμεσότητα των αντιδράσεων, σημεία στα οποία εστίασαν οι εκπαιδευτές της σχολής μεμονωμένα σε κάθε μαθητή.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και έδειξε το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων που δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι.
Έτσι, αναμένεται επανάληψη του Safety Scooter Safety στην Θεσσαλονίκη, σύντομα, ενώ στο πρόγραμμα για την συμπρωτεύουσα μπαίνει και το On Track Training, για μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, που θα ανακοινωθούν σύντομα για τέλη Σεπτεμβρίου ή Οκτώβριο.

 

 

Διαβάστηκε 2068 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 08:35

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook