Τρίτη, 28 Μάιος 2013 21:40

Ρεπορτάζ - Ride It 12 Μαΐου – Adventure Training Level 1

Γράφτηκε από
Με μεγάλη συμμετοχή!  Πραγματοποιήθηκε άλλο ένα Adventure Training επιπέδου 1 από την σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων για οδήγηση μοτοσυκλετών On/Off στο χώμα.

 


Το σεμινάριο έγινε στην έδρα της σχολής, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό πάρκο Λαυρίου, στον χώρο του Πολυτεχνείου που έχει δεσμεύσει αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό η σχολή.

Οι μαθητές που συμμετείχαν με κάθε είδους μοτοσυκλέτα On/Off, Honda, KTM, BMW, ανεξαρτήτως κυβισμού, μοιράστηκαν με τους εκπαιδευτές της σχολής τα μυστικά της όρθιας οδήγησης, της τοποθέτησης του σώματος, του βλέμματος και του χειρισμού της μοτοσυκλέτας γενικότερα.

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας τρόπος ελέγχου της μοτοσυκλέτας για εξοικονόμηση δυνάμεων, απλούστευσης χειρισμών με αποτέλεσμα οι αναβάτες να οδηγούν με άνεση και ασφάλεια.

Μετά την θεωρία, οι αναβάτες πέρασαν στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με κώνους και μετά το μεσημεριανό διάλλειμα για φαγητό, συνέχισαν την πρακτική εξάσκηση στο βουνό. Εκεί, στην βόλτα στα βουνά της Λαυρεωτικής, οι αναβάτες έκαναν πράξη όσα έμαθαν στο πέρας της ημέρας και επέστρεψαν στον χώρο της σχολής για τις απονομές και τα δώρα που τους περίμεναν.

 

Το επόμενο Adventure Training της σχολής Ride It, Level 1, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr

 

Διαβάστηκε 2211 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μάιος 2013 21:56

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook