Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 12:29

Ρεπορτάζ – Ride It Safety Training - Varadero Club

Γράφτηκε από
Οδήγηση με ασφάλεια Στο Varadero Club Hellas βρέθηκε η σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It, προκειμένου να μεταδώσει τις γνώσεις περί ασφαλούς οδήγησης στην πόλη, σε ένα δίωρο σεμινάριο.

 

Το σεμινάριο έγινε στα γραφεία της λέσχης, στο κέντρο της Αθήνας, και παραβρέθηκαν κοντά στα 50 άτομα, φίλοι των μοτοσυκλετών Honda Varadero αλλά και άλλων εταιριών, αφού το Club είναι ανοιχτό για όλους.

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν τα πάντα για τον εξοπλισμό του αναβάτη αλλά και για το κράνος, που πολλοί αγνοούν την σημασία που έχει η σωστή επιλογή του, τα υλικά κατασκευής και οι κανονισμοί ασφαλείας που πρέπει να γνωρίζουμε κατά την αγορά του.
Έγινε συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αναβάτες στην καθημερινότητά τους και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, μιας και πολλοί αναβάτες έχουν βρεθεί στην άσχημη θέση της πτώσης ή σύγκρουσης κάποια στιγμή.
Αναλύθηκε η σωστή θέση οδήγησης, ο σωστός τρόπος αποφυγής ατυχήματος, αλλά και τρόποι με τους οποίους θα κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ασφαλή.
Το σεμινάριο έκλεισε με οδήγηση στην βροχή και την νύχτα, όπου αναλύθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα παραμείνει ένας μοτοσυκλετιστής ασφαλής κάτω και από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Διαβάστηκε 2497 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2013 12:36

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook