Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 22:13

Ρεπορτάζ – Ride It – Σεμινάριο στην Unilever

Γράφτηκε από
Ασφαλής οδήγηση στην πόλη   Η σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It βρέθηκε στο κτίριο της Unilever στο Μαρούσι, προκειμένου να παραδώσει σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στην πόλη. Οι άνθρωποι της Unilever σε συνεργασία με το Club των μοτοσυκλετιστών BMW, συνέβαλλαν ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, να μάθουν από τι κινδυνεύουν στην πόλη, αλλά και να λύσουν τις απορίες τους.


Το σεμινάριο, διάρκειας δύο ωρών, ξεκίνησε με τον απαραίτητο εξοπλισμό που πρέπει να φοράει ο αναβάτης όταν οδηγάει μοτοσυκλέτα, με τον μέγιστο χρόνο να αναλώνεται στο κράνος. Η επιλογή του κράνους για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας, το εσωτερικό και εξωτερικό κέλυφος, τα υλικά κατασκευής και άλλα πολλά αναφορικά με τα κράνη, έλυσαν απορίες στους παρευρισκόμενους.
Επόμενο στάδιο ήταν τα προβλήματα που συναντά ο αναβάτης στην καθημερινή του μετακίνηση, αλλά και οι τρόποι αποφυγής τους. Η οδήγηση στην πόλη ήταν το επόμενο στάδιο στο σεμινάριο αλλά και η οδήγηση υπό βροχή σε δύσκολες συνθήκες, ακολούθησε αμέσως μετά. Δύο ώρες μετά, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις συμβουλές του αρχιεκπαιδευτή της σχολής, Τάκη Μανιάτη και το σεμινάριο έληξε με τα δώρα που ευγενικά μοίρασε η Unilever στους συμμετέχοντες.

Διαβάστηκε 2368 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 22:28

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook