Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 00:03

Ρεπορτάζ – Ride It Adventure Training Level II

Γράφτηκε από
Προετοιμασία για το 3!   H εκπαιδευτική χρονιά για τα Adventure Training ξεκίνησε με το Level II, εν όψει προετοιμασίας για το διήμερο Level III που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Φεβρουαρίου.  

Αναβάτες που δοκίμαζαν για πρώτη φορά τις δυνατότητες τους στο Level II, αλλά και άλλοι που ήρθαν για προπόνηση και προετοιμασία, βρέθηκαν στον ειδικά προετοιμασμένο χώρο της σχολής Ride It, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.Η πίστα που δημιουργήθηκε εκεί έδωσε την δυνατότητα στους αναβάτες να ανεβάσουν σημαντικά τον πήχη τους, να εκπαιδευτούν σε συγκεκριμένες ασκήσεις και να αποβάλλουν τους φόβους τους. Μετά από ασκήσεις “εδάφους” στους κώνους, σε ανηφόρες, κατηφόρες και σαμάρια, οι αναβάτες διδάχθηκαν τρόπους για να διευκολύνουν την κίνηση της μοτοσυκλέτας με στόχο την ευκολότερη και ασφαλή οδήγηση.
Μετά το φαγητό, η παρέα συνέχισε την πορεία της στα βουνά της Λαυρεωτικής με κατάληξη στο Πυργάκι Αναβύσσου, όπου έγινε πρακτική εξάσκηση σε όλα τα παραπάνω. Οδήγησαν εκτός δρόμου τις μεγάλες μοτοσυκλέτες, μπήκαν σε διαδρομή της πίστας Motocross και απέκτησαν καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας σε κάθε σημείο.
Από κει και πέρα, η εκτός δρόμου διαδρομή και ένα δύσβατο για on/off μοτοσυκλέτες μονοπάτι, ήρθε να τους δείξει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο αν διδαχθείς σωστά τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας σου. Ραντεβού στο Adventure Training Level III!
Λεπτομέρειες – συμμετοχές: www.rideit.gr 

Διαβάστηκε 2331 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 00:15

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook