Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2013 12:55

Τετράωρη εκπαιδευτική εκδρομή στην Πεντέλη – 27 Ιανουαρίου

Γράφτηκε από
70 χιλιόμετρα βατής χωμάτινης διαδρομής Οι άγνωστες πτυχές της Αττικής μας αποκαλύπτονται στην πρώτη χωμάτινη εκπαιδευτική εκδρομή της χρονιάς που διοργανώνει η σχολή Ασφαλούς Οδήγησης RideIt. Μία εκδρομή που θα δώσει στους αναβάτες με μικρή εμπειρία στην οδήγηση σε χωματόδρομους την ευκαιρία να ανακαλύψουν την εκτός δρόμου πλευρά της μοτοσυκλέτας και του εαυτού τους.
Από την πλατείας της παλαιάς Πεντέλης απ’ όπου θα γίνει η εκκίνηση στις 09:00 (ραντεβού – τεχνικός έλεγχος 08:00), να χωθούμε στους δασικούς δρόμους της Καλλιτεχνούπολης, θα περάσουμε πάνω από την μονή Νταού Πεντέλης, αλλά και στον Νέο Βουτζά, θα περάσουμε από την Πεντέλη στον Διόνυσο, στην Ραπεντόσα και από κει, θα καταλήξουμε ξανά στην Πεντέλη τελειώνοντας μία από τις ομορφότερες διαδρομές στην Αττική.

Παράλληλα και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, θα διεξαχθεί σεμινάριο αναφορικά με τον τρόπο που περνάμε νεροφαγώματα, δύσκολα περάσματα αλλά θα δοκιμάσουμε και τις δυνατότητές μας σε μία μυστική πίστα προπόνησης.

Το κόστος ανέρχεται στα 25euro (η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.)

Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση. Δεκτά και ασφάλτινα ελαστικά αν ο καιρός το επιτρέπει (αναλόγως καιρού, η σχολή RideIt θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αν θα γίνουν δεκτά ή όχι τα ασφάλτινα ελαστικά).

Αναβάτες χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί.

Συμμετοχές: www.rideit.gr

Διαβάστηκε 2989 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2013 10:04

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook