Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 23:38

Ρεπορτάζ - RideIt On Track με το V Strom Hellas Forum

Γράφτηκε από
Όλα τα V Strom στην πίστα! Άλλο ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης RideIt On Track Training διοργανώθηκε με επιτυχία! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του V Strom Hellas Forum να περάσει από τα θρανία της σχολής RideIt, με στόχο οι αναβάτες να μάθουν πώς να χειρίζονται με λιγότερο κόπο και περισσότερη ασφάλεια τις μοτοσυκλέτες τους.  


 Το σεμινάριο έγινε στην πίστα καρτ, kartspata στην οποία οι αναβάτες είχαν τη δυνατότητα, λόγω της χάραξης, να μαθαίνουν συνεχώς διαφορετικά πράγματα όσον αφορά στον χειρισμό της μοτοσυκλέτας με ασφάλεια.
Ο καιρός ήταν ιδανικός με συννεφιά και θερμοκρασία που επέτρεπε την οδήγηση όλη την ημέρα, στα 5 sessions που είναι χωρισμένο το οδηγικό τμήμα. Αντίστοιχα, από άλλα 5 sessions αποτελείται η θεωρία στην οποία οι αναβάτες είχαν την δυνατότητα να μάθουν νέα πράγματα και να ρωτήσουν σχετικά, λύνοντας όποια απορία τους.
Το μεσημεριανό διάλλειμα για ελαφρύ γεύμα, αλλά και η απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης στο τέλος της ημέρας, συμπλήρωσαν ένα σεμινάριο που έκλεισε με μάθηση, γέλια, πειράγματα αλλά και βελτιωμένους οδηγικά αναβάτες.

Διαβάστηκε 2421 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 23:50

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook