Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 00:37

Ride It –Adventure Training Level 3

Γράφτηκε από
Are you ready for adventure training – Level 3?! Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία, σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του πρώτου Adventure Training Επιπέδου 3 για μοτοσυκλέτες on/off της Σχολής ασφαλούς οδήγησης RIDE IT!  



Όλη η εμπειρία των Level Ι & ΙΙ και η πρακτική εφαρμογή στις πολυάριθμες εκδρομές που προηγήθηκαν, τώρα συνδυάζονται, εμπλουτίζονται και αυξάνουν βαθμό δυσκολίας στο πρώτο διήμερο Level 3.  
Το σεμινάριο Adventure Training Level 3 είναι διάρκειας δύο ημερών και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Δεκεμβρίου 2012.  Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου, καθώς και η πρακτική εφαρμογή του θα γίνουν στο γνωστό μας μέρος, το Τεχνολογικό - Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, όπου ειδικά για το Level 3 έχει δημιουργηθεί χωμάτινη πίστα για τις απαραίτητες ασκήσεις.  
Ανηφόρες, κατηφόρες, κλειστές στροφές, βραχόκηπος, σαμάρια, μπερμ, νεροφαγώματα, περιμένουν τους οκτώ συμμετέχοντες να εμπλουτίσουν την εκπαίδευση και τα μυστικά που αποκόμησαν από τα Adventure Training Level I και Level II.

 

Δύο ημέρες οδήγησης στην πίστα, στο βουνό, σε δασικά μονοπάτια, αλλά και στην παραλία!
Δύο μέρες μαθαίνοντας τεχνικές με αστείρευτο κέφι, γέλια, πειράγματα και καλή παρέα!
Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι η παρακολούθηση των προηγούμενων Levels, I & II. Η διανυκτέρευση των συμμετεχόντων θα γίνει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Σουνίου.
Κόστος συμμετοχής: 190 ευρώ. Προσφορά με ζεύγος ελαστικών Metzeler Karoo 340euro*. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος διαμονής, δύο πρωινά γεύματα, δύο μεσημεριανά και ένα βραδινό.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, αυτοκόλλητα, footer ή αντιανεμικό jacket με λογότυπα και στάμπες της σχολής RideIt.Περιοσμένες συμμετοχές στους οκτώ αναβάτεςΠληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr, 211 – 0135574, 6972284745 ή απευθείας στην φόρμα εγγραφής.*Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση. Ρωτήστε μας για διαστάσεις ή λεπτομέρειες.

Διαβάστηκε 2494 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 10:56

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook