Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 13:08

Ride It On Track – Είναι γεγονός!

Γράφτηκε από
Ξεκίνησαν τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης στην άσφαλτο   Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας Ride It – Power by BMW Motorrad με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο πρόγραμμά της Σχολής των ασφάλτινων σεμιναρίων “Ride It On Track”.  

Η αρχή ήδη έγινε, με δύο full booked σεμινάρια το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Οκτωβρίου 2012, για τα μέλη του δραστήριου GS Forum και τα οποία στέφθησαν από απόλυτη επιτυχία.
Η Σχολή Ride It επιθυμεί να ευχαριστήσει το GS Forum για την υποστήριξη και ενθουσιώδη υποδοχή που επεφύλαξαν για τα μαθήματα On Track, όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και όλους όσοι δούλεψαν, πριν και κατά την διάρκεια των μαθημάτων.
Με τα σεμινάρια ασφάλτινης οδήγησης Ride It On Track προστίθεται άλλο ένα πρόγραμμα στις προσφερόμενες υπηρεσίες της Σχολής Ride It για μία σφαιρική προσέγγιση στην έννοια της ασφαλούς οδήγησης σε χώμα, άσφαλτο και ταξίδι.

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! Μείνετε συντονισμένοι στο site Σχολής www.rideit.gr καθώς και στην σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/rideit.gr) για το πλήρες πρόγραμμα Ride It αλλά και για bonus events για τα οποία θα ενημερωθείτε σύντομα (και ένα hint: πόλη!)
Με τιμή
Ride It
www.rideit.gr

Διαβάστηκε 2503 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2012 13:29

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook