Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 11:21

Rideit – Level 2 στις 21 Οκτωβρίου!

Γράφτηκε από
Βρέχει;  Ώρα για Level 2! Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης RIDE IT – Advanced Riding Courses powered by BMW Motorrad, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του πρώτου, για τη νέα χρονιά,  σεμιναρίου LEVEL II χωμάτινης οδήγησης.  



Το ραντεβού δίνεται όπως πάντα, στο Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10:00πμ. Το σεμινάριο Level II διάρκειας συνολικά 7 ωρών, απευθύνεται σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία το Level I και αισθάνονται έτοιμοι να προχωρήσουν την οδήγησή τους στο επόμενο βήμα: Δύσβατες διαδρομές, εμπόδια, φρενάρισμα, κλειστές στροφές, δύσκολες ανηφόρες και κατηφόρες, όλα γίνονται εύκολα μετά το σεμινάριο Level II της σχολής Rideit!
Η χρήση χωμάτινων ελαστικών στο Level II είναι υποχρεωτική, και όσοι από τους ενδιαφερόμενους το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν την προσφορά της Σχολής Ride It, για ένα ζευγάρι χωμάτινων ελαστικών METZELER KAROO στην τιμή πακέτου μαζί με το κόστος του σεμιναρίου, στα 280 ευρώ*Και φυσικά, όπως έχει καθιερωθεί ήδη από το Level 1, για όλους εσάς που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν το Level 2 και επιθυμείτε να έρθετε ξανά μαζί μας για μια ευχάριστη ημέρα με μπόλικη προπόνηση, αλλά και καλή παρέα, η τιμή του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ/άτομο.

*Το πακέτο προσφοράς των ελαστικών Metzeler Karoo αφορά σε έκπτωση -35% επί της τιμής καταλόγου. Κόστος σεμιναρίου χωρίς την προσφορά των ελαστικών: 120 ευρώ (συμπερ. ΦΠΑ). Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των ελαστικών σας.
Πληροφορίες & εγγραφές: www.rideit.gr ή στηνφόρμα εγγραφής
Τηλ. Επικοινωνίας: 211 0135574, 6972 284745

Διαβάστηκε 2605 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 12:08

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook