Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2012 11:33

RIDEIT – TΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΆΓΡΑΦΑ

Γράφτηκε από
    ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ! Μετά την απόλυτη επιτυχία των προηγούμενων μονοήμερων και διήμερων εκδρομών της Σχολής "Ride It", όπου η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και καθώς το καλοκαίρι δίνει τη θέση του στο Φθινόπωρο εντός ολίγου, ήρθε η ώρα να οργώσουμε τα βουνά της κεντρικής Ελλάδας.    



Η Σχολή ασφαλούς οδήγησης Rideit πάει Άγραφα! Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη για φέτος τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή, με την επιμέλεια της Σχολής "Ride It", που θα πραγματοποιηθεί tο Σαββατοκύριακο 28-30 Σεπτεμβρίου 2012, με προορισμό τα Άγραφα! Σχεδόν χίλια χιλιόμετρα, από τα οποία πάνω από τα μισά  off road!



1Η ΗΜΕΡΑ: Θα ξεκινήσουμε από την Αθήνα και θα κινηθούμε μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, προς Θήβα. Θα ανέβουμε στο Λιβάδι της Αράχωβας, από όπου θα γίνει η είσοδος στο χώμα, στον Εθνικό Δρυμό. Θα κινηθούμε προς την Άμφισσα, με προορισμό τον Αθανάσιο Διάκο. Συνέχεια έχουν τα Μουσουνιτσιώτικα Λιβάδεια, στην κορυφή των Βαρδουσίων, η Αρτοτίνα, η Γραμμένη Οξιά, και από εκεί, θα καταλήξουμε στο Καρπενήσι όπου θα γίνει και η πρώτη διανυκτέρευση, δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια.
2Η ΗΜΕΡΑ: Περιλαμβάνει το πέρασμα από όμορφα χωριά, την ανάβαση στην κορυφή των Αγράφων, την Νειάλα και το ιστορικό μνημείο, την βόλτα από την Λίμνη Πλαστήρα, και την διαμονή δίπλα σε ποτάμι ξανά, για να κάνουμε και το μπάνιο μας.
3Η ΗΜΕΡΑ: Θα ξεκινήσει από την Λίμνη Πλαστήρα, θα περάσουμε στο Ανθηρό, στο Ζαχαράκι και την παλιά ειδική του rally Acropolis “Ταρζάν”, αλλά και την παλιά πετροστρωμένη Εθνική Οδό από την οποία κατέβηκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά την Τσούκα, η διαδρομή μας θα τελειώσει με ένα εκπληκτικό barbeque στην Άνω Καλλιθέα, πάνω από την Σπερχειάδα.
Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ/άτομο.
Πακέτο προσφοράς με ζεύγος ελαστικών Metzeler Karoo: 280 ευρώ.* (Ρωτήστε μας για πακέτο προσφοράς με άλλο τύπο ελαστικού Metzeler - Pirelli).


Οι θέσεις είναι περιορισμένες, με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα 13 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι φίλοι από την βόρεια Ελλάδα μπορούν να μας συναντήσουν στο Λιβάδι της Αράχωβας και να συνεχίσουμε από εκεί παρέα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο https://www.rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&formid=1 .

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
www.rideit.gr
211 013 55 74
6972284745
*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση

Διαβάστηκε 3337 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2012 11:50

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook