Τρίτη, 15 Μάιος 2012 06:04

Διήμερο στην βόρεια Εύβοια!

Γράφτηκε από
Στις 26 & 27 Μαϊου! Μετά την απόλυτη επιτυχία των προηγούμενων μονοήμερων εκδρομών της Σχολής "Ride It", όπου η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και καθώς η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο επόμενο βήμα: Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη για φέτος διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή, με την επιμέλεια της Σχολής "Ride It", που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου 2012, με προορισμό τη Βόρεια Εύβοια, και η οποία θα περιλαμβάνει συνολικά 380 χιλιόμετρα χωμάτινων διαδρομών!  


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ:

Με εκκίνηση από τον Ωρωπό στις 9:00πμ του Σαββάτου, θα περάσουμε με καραβάκι στην Ερέτρια, απ' όπου και θα ξεκινήσει η διαδρομή μας από τις παρυφές της Δίρφυς. Θα περάσουμε την Δίρφυ δυτικά, θα ακολουθήσουμε παραλιακά την Εύβοια από την ανατολική της πλευρά και θα καταλήξουμε στην παραλία της Αγίας Άννας. Η διανυκτέρευση θα γίνει είτε στο οργανωμένο camping της περιοχής με σκηνές, όπου διατίθενται και καλύβες-δωμάτια προς ενοικίαση, είτε με ελεύθερο camping (κατά βούληση).

Την 2η ημέρα, θα ανέβουμε πιο βόρεια: Η διαδρομή θα περάσει από τους Καταρράκτες του Δρυμώνα, τη Λίμνη Ευβοίας και τη Μονή Γαλατάκη, από εκεί στο όρος Καντήλι, για να καταλήξει στη Στενή Ευβοίας όπου και θα τελειώσει η εκδρομή.

Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ/άτομο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο https://www.rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&formid=1!

Διαβάστηκε 2798 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μάιος 2012 06:08

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook