Τι θα χρειαστείτε

Μοτοσυκλέτα

Θα πρέπει να είναι σε καλή και ασφαλή κατάσταση και να έχει δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου αν πρόκειται για τα σεμινάρια Adventure ή Enduro Training. Κάθε μοτοσυκλέτα on/off ανεξαρτήτως μάρκας, κυβισμού και διάταξης κυλίνδρων, μπορεί να λάβει μέρος στις εκπαιδεύσεις. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα υπάρχει διαρκής τεχνική υποστήριξη από  έμπειρο μηχανικό για να σας βοηθήσει σε ότι πρόβλημα προκύψει, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιδιόρθωσης ελαστικών σε συνεργαζόμενο κατάστημα της περιοχής.

Εξοπλισμός αναβάτη – Είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την προστασία του αναβάτη. Μπότες enduro ή τoυλάχιστον τουρισμού για το LEVEL 1, ειδικά σχεδιασμένα παντελόνια και jacket με προστασία στα γόνατα, στους αγκώνες και τους ώμους και φυσικά κράνος και γάντια.

Δεν αποκλείονται άλλης μορφής παντελόνι / jacket, αρκεί να διαθέτουν επαρκή προστασία.

 

Στα LEVELS 2 & 3 απαιτείται επιπρόσθετα προστατευτικός θώρακας, ζώνη μέσης και κράνος enduro με αντίστοιχες μπότες.
Φυσική κατάσταση – Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση για να αντεπεξέλθετε στο πρώτο επίπεδο μαθημάτων, ένας καλός ύπνος και αποχή από το αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα, αρκούν.

 

Αν δεν διαθέτετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, μην ανησυχείτε, η σχολή Ride It μπορεί να σας προμηθεύσει με ένα μικρό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook