Πέμπτη, 04 Δεκέμβριος 2014 10:26

Ride It – Adventure Training Level 2

Γράφτηκε από
Aνεβάζουμε επίπεδο!  Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης RIDE IT – Advanced Riding Courses, ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου Adventure Training Lebel II χωμάτινης οδήγησης, για μοτοσυκλέτες τύπου on/off - Adventure.

 

Το ραντεβού δίνεται όπως πάντα, στο Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 09:00πμ. Το σεμινάριο Level II διάρκειας συνολικά 7 ωρών, απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία το Level I και αισθάνονται έτοιμοι να προχωρήσουν την οδήγησή τους στο επόμενο βήμα: Δύσβατες διαδρομές, εμπόδια, φρενάρισμα, κλειστές στροφές, δύσκολες ανηφόρες και κατηφόρες, όλα γίνονται εύκολα μετά το σεμινάριο Level II της σχολής Rideit!

 

Στο Level ΙΙ, οι αναβάτες βελτιώνουν σημαντικά το φρενάρισμά τους, μαθαίνουν να οδηγούν εκτός δρόμου σε βατές αλλά τεχνικές ειδικές διαδρομές, ελέγχουν την μοτοσυκλέτα τους άριστα με αργές ταχύτητες, διδάσκονται για τους τρόπους αποφυγής εμποδίων ή κολλημάτων στο βουνό, ενώ δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους ακόμη και σε πίστα προπόνησης για μοτοσυκλέτες motocross!
Η χρήση χωμάτινων ελαστικών στο Level II είναι υποχρεωτική, και όσοι από τους ενδιαφερόμενους το επιθυμούν, μπορούν να ενοικιάσουν ελαστικά από το συνεργαζόμενο κατάστημα, ΡΟΔΑΜΟΤΟ*.

 

Το κόστος συμμετοχής στο Adventure Training Level II βρίσκεται στα 120euro (άνευ Φ.Π.Α.) και περιλαμβάνει πρωϊνό, ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα, νερά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αυτοκόλλητα της σχολής, αλλά και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Και φυσικά, όπως έχει καθιερωθεί ήδη από το Level 1, για όλους εσάς που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν το Level 2 και επιθυμείτε να έρθετε ξανά μαζί μας για μια ευχάριστη ημέρα με μπόλικη προπόνηση, αλλά και καλή παρέα, η τιμή του σεμιναρίου βρίσκεται στα 60 ευρώ/άτομο (40euro για όσους έχουν κάνει ήδη μία φορά προπόνηση).

 

Πληροφορίες & εγγραφές: www.rideit.gr ή στην φόρμα εγγραφής

*Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των ελαστικών σας.

Διαβάστηκε 1406 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Δεκέμβριος 2014 10:33

Newsletter

Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

location form services faqs FacebookLogo
Location Φόρμα Εγγραφής Τιμοκατάλογος FAQS Facebook