Newsletter

Horizons Unlimited στα Τζουμέρκα!

logo-web

 

 

Το Rideit θα είναι εκεί!

 

 

Η πρώτη παγκόσμια συνάντηση των "Horizons Unlimited" στην Ελλάδα, είναι γεγονός! Αναβάτες από όλο τον κόσμο, με κοινό ενδιαφέρον τα ταξίδια, φέτος θα συναντηθούν στο καταφύγιο των Πραμάντων, στα Τζουμέρκα, από τις 26 έως και τις 29 Ιουλίου. Τέσσερις ημέρες γεμάτες δραστηριότητες, παρουσιάσεις, σεμινάρια, αλλά και "rideouts" στα πανέμορφα Τζουμέρκα.Η σχολή ασφαλούς οδήγησης RIDE IT έχει τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει σε αυτό το τόσο σημαντικό event, που θα προβάλει τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο, αναλαμβάνοντας τη διεξαγωγή χωμάτινων εκδρομών στις γύρω περιοχές, απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, αλλά και σεμιναρίων off road οδήγησης για όλους τους συμμετέχοντες.
Η εκκίνησή μας θα γίνει από την Αθήνα, την ερχόμενη Τετάρτη 25 Ιουλίου, με κατεύθυνση προς τα Τζουμέρκα, μέσω επιλεγμένων χωμάτινων διαδρομών. Έπειτα από μία διανυκτέρευση που θα γίνει δίπλα σε ποτάμι στο Καρπενήσι, θα φτάσουμε στο καταφύγιο των Πραμάντων, την Πέμπτη το μεσημέρι, 26 Ιουλίου.
Όλοι οι φίλοι των χωμάτινων διαδρομών είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το ταξίδι που θα έχει υπεύθυνο τον Τάκη Μανιάτη, και πλοηγούς τους Βασίλη Μπούδρο, Μελέτη Σταμάτη και Πολυτίμη Κυριακοπούλου.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι χωμάτινα ελαστικά, εξοπλισμό για camping και φυσικά, θετική διάθεση! Δηλώσεις συμμετοχής στο www.rideit.gr όπου θα βρείτε και τα σχετικά τηλέφωνα επικοινωνίας.

Λίγα λόγια για το "Horizons Unlimited" και μήνυμα από τον Έλληνα υπεύθυνο του event, κο Δημήτρη Αραμπατζή:
Όταν ο Grant ρώτησε την Suzan στο πρώτο τους ραντεβού, τι θέλει να κάνει στην ζωή της, εκείνη απάντησε: Θέλω άπλα να ταξιδέψω.
Τρία χρόνια αργότερα, θα βρισκόντουσαν και οι δυο τους σε μια BMW G/S R80, έχοντας πουλήσει ό’ τι έχουν για να ζήσουν το πάθος τους.

Ένα πάθος που τους οδήγησε σε 50+ χώρες τα τελευταία χρονιά που ταξιδεύουν. Ένα πάθος, που για μένα, δημιούργησε μια μοναδική κληρονομιά
για τον ταξιδευτή.  

Το 1997 ο Grant και η Suzan δημιούργησαν το σύνδεσμο www.HorizonsUnlimited.com του οποίου η κεντρική ιδέα είναι η παρακάτω:  Έμπνευση, ενημέρωση και σύνδεση για τον ταξιδιώτη. Αυτό ακριβώς σου προσφέρεται, όταν αρχίσεις να διαβάζεις το περιεχόμενο του. Μπορείς να ρωτήσεις για τον ποιο περίεργο και μακρινό προορισμό οποιαδήποτε πληροφορία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάβεις απάντηση... Μέσω του community, ο καθένας που είναι μέλος, μπορεί να δηλώσει την περιοχή όπου μένει και έτσι να έρχεται σε επαφή μαζί του ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης. Θα μπορούσα να περιγράψω πολλές αρετές αλλά θα ολοκληρώσω, λέγοντας ότι ένα από τα πολλά που προσφέρει το HU είναι και τα γνωστά events... Διοργανώνονται ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία του πλανήτη και ο σκοπός είναι ένας... Πολλοί άνθρωποι, με κοινά πάθη, σε ένα ξεχωριστό μέρος, να γνωριστούν, να συζητήσουν, να μάθουν, να ακούσουν και να πουν... Στην περίπτωση μας, εγώ και ο συνονόματος μου Δημήτρης, με μπούσουλα το δικό μας πάθος για το δίτροχο ταξίδι ζητήσαμε από τον Grant την άδεια για την οργάνωση του 1ο Horizons Unlimited event επί Ελληνικού εδάφους. Απάντηση θετική και από τα λόγια, πλέον η πράξη..

Από τις 26 εως και τις 29 Ιουλίου, θα γίνει η συνάντηση στα Τζουμέρκα στο καταφύγιο ''Πραμάντων''. Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι, καθώς υπάρχουν πολλοί ''ανάμεσα μας'' και εκτός από αυτό, κόσμος πρόθυμος, να μοιραστεί γνώση και εμπειρία.. Προσθέτουμε λοιπόν, εκτός από τις ποικίλες παρουσιάσεις ταξιδιωτικών που θα γίνουν, τα μαθήματα χωμάτινης οδήγησης από τον Τάκη Μανιάτη και την σχολή του Rideit. Ο Τάκης, θα φροντίσει να μας δείξει μυστικά και κανόνες στην χωμάτινη οδήγηση αλλά και χωμάτινες διαδρομές στα πέριξ... Την Τετάρτη θα ξεκινήσει από το κέντρο της Αθήνας και μέσω χωμάτινης διαδρομής με διανυκτέρευση στο Καρπενήσι, οι αναβάτες θα φτάσουν Πέμπτη μεσημέρι στο καταφύγιο. Οι μέρες πλησιάζουν και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμβάλλουν για να περάσουμε ωραία με αντικείμενο το πάθος μας.

538139_457889010893975_1694365816_n-web


location

form

services

faqs

FacebookLogo

Location Φόρμα Εγγραφής
Τιμοκατάλογος
FAQS Facebook